‘STANOVI U ZAGREBU SU PRESKUPI’ Domaća influencerica kupila stan od 128 kvadrata

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL.

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Sonja Kovač (36) odlučila se na veliki korak, kupnju stana u Zagrebu.

S dečkom Goranom Mandićem kupnju nekretnine planirala je dvije godine, a potom su podigli kredit. Par će se useliti za samo nekoliko tjedana, a Sonja je otkrila kako izgleda njezina nekretnina iz snova.

“Željela sam stan s dvije, tri sobe, s vrtom, terasom, da su dnevni i kuhinja spojeni, određene lokacije, pozicija, cijena kvadrata”, rekla je za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

No, prilikom potrage primijetila je ono što i mnoge Zagrepčane muči, cijene stanova su u posljednjih nekoliko godina porasle.

” Stvarno se prodaju grozni stanovi za prevelike novce i zaista treba tražiti jako dugo kako bi se pronašlo nešto dobro i za bolju cijenu. Bojim se da ova cijela situacija s koronom i potresima neće ništa značajno utjecati na korigiranje cijena stanova – osim možda onih starih u centru grada”, smatra Sonja.

Otkrila je i kako je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu. Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

“Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to”, rekla je tada Kovač, nakon što je razgledala stan čija je cijena bila 190 tisuća eura.

 


Komentari