Stankoviću na promociju došao pjevač kojeg dugo nismo vidjeli: Iz prvog reda ga pratile dvije moćne žene

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Popularni voditelj i zaštitno lice HRT-ove emisije Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, održao je u srijedu promociju svoje nove knjige Depra, u kojoj je otvoreno progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s depresijom.

Knjigu je predstavio u srijedu, u zagrebačkoj Laubi, a kratko je i opisao razlog pisanja knjige.

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Na promociju mu došle brojne face

“Ona je stravična muka, koja se gradira. Sigurno da nisam najgori slučaj, ali to je teška muka. Meni je čak pisanje, a zapisivao sam neke stvari kad bi mi bilo gore, bilo nešto čime želim vratiti zajednici. S depresijom se borim već 14 godina, a nakon deset sam odlučio napisati knjigu, što je trajalo oko šest mjeseci i još dvije do tri godine za objavu”, rekao je Stanković za N1 te dodao kako se s depresijom zapravo bori veći dio svog radnog vijeka.

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Na promociju su mu došle brojne poznate face. Bio je tu reper Edo Maajka, koji se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti i već dulje vrijeme izbjegava scenu, bio je tu i gradonačelnik Tomislav Tomašević, došao je i glumac Tarik Filipović.

1 euro = 7,53450 kuna
Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Na promociju mu je došla i Ivana Kekin, saborska zastupnica platforme Možemo i supruga nekadašnjeg frontmena Hladnog Piva, Mile Kekina, a s njom je iz prednjih redova sve pratila još jedna moćna političarka Sandra Benčić.

Kamera uhvatila Tomaševića iz nezgodnog kuta na promociji knjige Aleksandra Stankovića


Komentari