Stanković otkrio da mu upucavao Ciganović! Odmah se oglasio i on: ‘Aca je kao staro vino, možda se nešto iz tog divnog sjećanja i rodi…’

Foto: Instagram

Gostujući u Podcast Incubatoru, HRT-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković otkrio je anegdotu vezanu za nekadašnjeg stilista i društvenog kroničara Nevena Ciganovića.

“Upucavao mi se u svlačionici Neven Ciganović”, priznao je Stanković, a voditelj Marko Petak je komentirao: “Čekaj, je li moguće?!”.

“Cigi i ja smo bili sami… Moram priznati da mi je čak malo neugodno bilo, on je dosta izravan, dal’ se za*ebavao ili ne, ne znam, ali ostao sam paf, šta sad je****”, ispričao je Stanković.

“Inače je duhovit čovjek”, zaključio je voditelj koji je ranije ovog tjedna na naslovnicama bio zahvaljujući komentaru na HRT-ovu politiku otkupa dokumentarnih emisija. “Da su mi bar rekli da mi putopis ne valja, shvatio bih. Rekli su mi kako nema novaca, a znam da ima”, zaključio je Stanković u podcastu.

Ubrzo se oglasio i Ciganović, koji je za portal Dnevno.hr prokomentirao tu situaciju. “Svakako mi je drago da se Stanković sjeća našeg snimanja i dijeljenja zajedničkog prostora garderobe… I ja ga se sjećam! No, to tada nije bilo upucavanje, jer njegov broj nemam niti smo se otad čuli, a ja kad se upucavam nekom uvijek dobijem broj mobitela”, rekao nam je Neven Ciganović”, rekao je “Cigi”.

“No, s obzirom na to da je Aca kao staro vino, slobodno mu proslijedite moj broj moba, možda se iz tog divnog sjećanja nešto i rodi… Pa makar gostovanje u ‘Nedjeljom u 2’, što me već godinama zaobilazi, iako moj lik i djelo nisu ništa manje legendarni od neke tamo Jelene Veljače ili Mamića i Ćire”, zaključuje Ciganović.

 


Komentari