STANKOVIĆ NU2 VODIO IZ SVOG DOMA: ‘Nemojte sad zvati moju suprugu’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Hrvatski radijski i televizijski voditelj, 51-godišnji Aleksandar Stanković otkrio je da je zaražen Covid-19 virusom, a gledatelje je obavijestio o tome na početku emisije u trenutku kada se javio iz svoga doma, a ne iz HRT studija.

“Imam koronu, ali nemam izraženijih simptoma”, naglasio je voditelj pa rekao prijateljima svoje supruge da ju ne zovu na mobitel.

“Svi koji znate moju suprugu, nemojte ju zvati na telefon, ovo realiziramo preko njenog mobitela”, našalio se Stanković.

“U zadnji čas sam doznao da imam koronu, pa ovo radimo preko Skypea”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aleksandar stankovic (@stankovic1682)

U studiju je ugostio  Alberta Gajšaka kojeg je dugo najavljivao na svom Facebook profilu, a riječ je o 23-godišnjem mladom poduzetniku koji je krenuo sam u poduzetničke vode bez ikakvog novčanog pokrića. Danas njegova firma broji 30 zaposlenika, a bave se proizvodnjom igraćih konzola po bijelom svijetu.

“Osjećaj kada mami ne trošiš novce, nego joj novčano pomažeš s 18 godina u državi gdje dobar dio ljudi živi starcima na grbači do 28. godine- je neprocjenjiv”, napisao je Stanković ispod fotografije mladića kojom je najavio novog gosta u emisiji putem društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aleksandar stankovic (@stankovic1682)


Komentari