‘SRETAN TI PONOVNO 28.’ Ella i Charles ostavili djecu na čuvanje, pa proslavili njegov rođendan

Foto: Instagram

Charles Pearce, suprug poznate influencerice Elle Dvornik, danas slavi 45. rođendan, no ona mu je u objavi na svom Instagram profilu čestitala 28. rođendan.

“Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan OPET! Nazdravimo još mnogim zajedničkim rođendanima, tijekom kojih ćemo ostati mladi u duhu dok nam tijela stare. Zauvijek 28! Volim te”, napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj Charles sjedi na terasi njihove nove kuće u Istri.

Osim toga, Ellin Instagram Story otkriva da je za dan iznajmila i uslugu čuvanja djece, odnosno kako ona to naziva, “rent-another-mom”, da bi današnji dan u potpunosti mogla provesti sa svojim suprugom. No, poznata je influencerica također objavila videozapis u kojem zajedno s Balie i Lumi vježba pjevanje rođendanske pjesme na engleskom.

Foto: Instagram

Čestitkama su se pridružili i brojni Ellini pratitelji, a komentirali su i njegov mladolik izgled.

“Čovjek ima prirodan botox i izgleda 10 godina mlađe! Zato nikad neću smršaviti!”, napisala je jedna korisnica Instagrama. Podsjećamo da su se Ella i Charles nedavno preselili iz Zagreba u Istru, jer kako kaže, Charles ne voli mentalitet glavnog grada Hrvatske.


Komentari