‘SRCE MI PUCA’ Ella Dvornik dirnula emotivnom objavom za preminulu djevojčicu (2): ‘Kao da sam je ja izdala’

Foto: Instagram

Influencerica Ella Dvornik (30) posvetila je emotivnu objavu za djevojčicu iz Nove Gradiške koja je jučer preminula u bolnici u Klaićevoj. Tragična smrt malene pogodila je cijelu Hrvatsku.

“Srce mi puca dok gledam ovo nevino lice. Kao da gledam svoje vlastito dijete. Kao da sam je i ja na neki način izdala, ako ništa, zato što kod mene ima mjesta i u kući i u srcu”, započela je Ella svoju objavu pa nastavila:

Foto: Instagram/Screenshot

“Imala bi različite čarape i jela bi špagete rukama. Ljudi bi nam govorili kako smo neuredni i nekulturni, ali ljubavi i smijeha nikada ne bi falilo. Nisi zalužila ovo, djevojčice mala. Ne na ovakav način i ne sada. Tvoje malo srce više ne kuca u tvojem tijelu, ali kuca u svima nama i nadam se da se više niti jedno neće ovako ugasiti”.

FOTO: Instagram

Podsjetimo, dvoipolgodišnja djevojčica preminula je nakon teških ozljeda glave. Iz bolnice u Novoj Gradiški prebačena je u Klaićevu bolnicu gdje su se liječnici borili za njezin život. No nisu uspjeli. Njezini roditelji su u pritvoru.

“Sada spavaš među pravim oblacima, a trebala si samo u sobici koja podsjeća na nebo”, dodala je Dvornik.

Foto: Instagram/Screenshot

Nakon vijesti o smrti djevojčice, reagirali su brojni poznati Hrvati koji su putem društvenih mreža izrazili tugu. Oglasila se i glumica i aktivistica Jelena Veljača (39) koja je najavila sastanak svoje inicijative “Spasi me” s ministrom Josipom Aladrovićem.

Komentari