‘SRAMI SE! MALA JE ZA TEBE SVEMIR’ Poznati menadžer se obrušio na izjave Jacquesa Houdeka o Albini: ‘Ti 20 godina nemaš pjesmu’

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvatska je posljednji put u finale Eurosonga ušla kada nas je predstavljao Jacques Houdek s pjesmom ‘My friend’. To je bilo 2017. godine u Kijevu, a potaknut brojnim upitima i nagađanjima, glazbenik je snimio poduži video u kojem je komentirao Albinin nastup.

Na samom početku pohvalio je Albinu i rekao da je talentirana, no našlo se tu i nekoliko kritika po pitanju cijele organizacije. Njegove riječi nisu sjele poznatom splitskom menadžeru Ivici Bubalu koji je Houdekov video odlučio prokomentirati putem svog Facebook profila.

“Srami se Houdek. Ni jedan dan nisi mogao izdržati a da ne nalaziš (neopravdane) mane na nastup Albine.

Ti si bio prije tri godine i danas ni ti više ne znaš otpjevati svoju eurovizijsku pjesmu. Pa si se sam proglasio mentorom i nametnuo se Roku i normalno. Upropastio si sve. Ni tu pjesmu više ne zna nitko”, piše menadžer.

Bubalo smatra da je Houdek prezentiran kao izvođač s odličnim vokalom s čime se slaže, ali ističe da on već 20 godina nema pjesmu.

“Razlika tebe i njih je u tome što oni imaju pjesme, a to je temelj svega. Osim toga imaju i ono što je najvažnije – imaju osobnost na bini. Tebi toga fali i to je razlog što ti u 20 godina nemaš pjesmu. Mala je za tebe svemir”, zaključuje Bubalo.


Komentari