SPROVOD VIDOJA RISTOVIĆA U BEOGRADU! Shrvana Nikolina Pišek u suzama: ‘Našem voljenom suprugu i sinu’

Nikolina Ristović na ispraćaju supruga Vidoja Ristovića (foto: YT kanal Showbizz Srbija)

Srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović tragično je preminuo u svojoj 43. godini, a danas je ispraćen na posljednji počinak na Novom groblju u Beogradu. Od njega su se oprostili supruga Nikolina Pišek i njegove kćeri te mnogi prijatelji i poznanici, kao što su i redatelj Aleksandar Mandić, frizer Miroslav Luković, Milan Beko, Nikolinin i Vidojev vjenčani kum.

“Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji”, piše na vijencu. Na sprovodu je bio prisutan i veliki broj osiguranja.

Podsjetimo, smrt Ristovića šokirala je regiju, a Nikolina se od svog supruga oprostila dirljivom porukom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

“Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama….samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata – i svi mi zajedno – bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…, napisala je Nikolina.

Komentari