‘SPREMNA ZA LJETO’ Tajči (50) pozirala u badiću ususret duhovnom krstarenju koje povezuje s Bogom. Cijena je prava ‘sitnica’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Nekoć najpopularnija pjevačica domaćih prostora, 50-godišnja Tatjana Cameron Tajči, domovinu je davnih dana zamijenila Amerikom, abacila se u motivacijsko govorništvo, pa svoje obožavatelje podučava o bitnim stvarima u životu te im dijeli životne savjete. Održava i duhovna krstarenja, a uskoro se otvaraju registracije za njezin “Transformational Retreat and Sea Cruise”. Za ljeto se, čini se, počela pripremati i Tajči, pa je tako obožavatelje počastila fotografijom u kupaćem kostimu.

“Summer ready”, odnosno “spremna za ljeto”, poručila je pjevačica uz fotografiju. Iako je u prošlosti već objavljivala fotografije s plaže, ovo je prvi put da je pokazala – cijelo tijelo.

Zbog okolnosti s koronavirusom, Tajči je prošle godine krstarenje otkazala. Inače, luksuzno je punjenje baterija naplaćivala oko 17 tisuća kuna. Osim toga, sudionici su morali pokriti i trošak smještaja na brodu, što ih je stajalo dodatnih osam tisuća kuna.

“Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana glazbena umjetnica, motivacijska govornica i trenerica transformacije Tatiana Tajči Cameron vodit će vas kroz tjedan dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju”, pisalo je tako u opisu krstarenja.

Tajči je obećavala duge i zdrave obroke, polagano i duboko disanje, pjevanje, plesanje, smijeh, ali i povezivanje međusobno i s prirodom te Bogom.

Foto: Instagram screenshot

 

 


Komentari