SPREMNA ZA FINALE! Paula Jeričević nakon svadbe: ‘U subotu je bio nastavak tuluma i tada smo Filip i ja odradili probu’

Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram / Paula Jeričević)

Paula Jeričević, koju javnost poznaje kao plesnu partnericu Filipa Vidovića u showu ‘Plesu sa zvijezdama’, u petak  se u Zagrebu, dva dana prije finala u kojemu će nastupiti, udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića. Za 24sata govorila je o dojmovima s bajkovite svadbe na kojoj je bilo 200-tinjak uzvanika i mnoga poznata lica iz showa.

Paula je otkrila da nije imala komplikacija i problema u organizaciji svadbe, a u svemu su joj pomagali prijatelji i obitelj, a rekla je i da su prvi ples počeli učiti tek tjedan dana prije svadbe zbog njihovog prenatrpanog rasporeda. Upravo zbog mnoštvo obaveza, nisu još stigli razgovarati o tome kamo će otići na medeni mjesec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

Vjenčanicu za svadbu pronašla je na društvenoj mreži

“Tata mi je javio da mu poznanik u Prištini ima dućan s večernjim haljinama i da si pogledam izbor jer zaista imaju prekrasne haljine. Imao je pravo, svoju sam vidjela na Instagram objavi, a došla mi je kao da je šivana po meni. Zapravo je moja kupnja vjenčanice potencijalno najbrža i najjednostavnija u povijesti vjenčanja”, otkrila je Paula.

Na pitanje je li im subota bila dovoljna za odmor s obzirom da je finale ‘Plesa sa zvijezdama’ u nedjelju, odgovorila je: “U subotu je bio nastavak tuluma, a s obzirom na to da je Filip (ne moj nego Vidović) bio na svadbi, probu smo odrađivali na tulumu. Bio je ovo zanimljiv vikend! U nedjelju sam na podiju kao Paula Tonković i trenutno nisam svjesna te velike promjene, a pretpostavljam da će me live osvijestiti.”

Paula Jeričević, Filip Vidović (Foto: Instagram Story / Petra Jeričević)

Paula i njen suprug zaljubili su se još u školskim danima, a u intervjuu je otkrila još nešto: “On se dugo bavio hokejem, pa posljedično i nije baš baletan, ali ima veliki potencijal i mislim da bi mogao biti vrhunski plesač. Sad smo, nakon 10 godina, prvi put zajedno intenzivno plesali i čini mi se da će nam od sada ples biti malo češće prisutan u rasporedu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

 

Komentari