Šprajca na odmoru zasjenila djeca: ‘JEDAN SINEK POSEBNO JE NALIK NA TATEKA’

Foto: Instagram

Jedan od najnagrađivanijih voditelja malih ekrana, omiljeni urednik i voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc danas slavi 53. rođendan, a veliko slavlje započeo je u svom stilu – odlaskom na godišnji odmor. Kako je otkrio pratiteljima na Instagramu, s obitelji se uputio na prvu destinaciju – Split, a pažnju s tate slavljenika ovaj su put ukrala njegova djeca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

˝Prvi dan ljeta (ljeto službeno zapravo počinje nakon tunela Sveti Rok) počinjemo u “centru svita” (a di drugdje)˝, stoji, između ostalog, ispod niza fotografija koje je voditelj objavio na spomenutoj društvenoj mreži, a na njima se, osim 53-godišnjaka, nalazi i ostatak njegove obitelji – supruga Lidija, s kojom je u braku preko dva desetljeća te njihovih troje djece – sinovi Miron i Darjan te kćer Franka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Vesela družina spremno je pozirala pred objektivom kamere, a pratiteljima nije promaknuo ni jedan zanimljivi detalj. ‘Jedan sinek je posebno nalik na tateka… Sretno obitelji Šprajc’, stoji u komentarima ispod objave. Inače, ovo nije prvi put da su Miron i Darjan uspjeli zasjeniti oca. Prije godinu dana, Šprajc je u istom društvu pozirao također na moru, a komplimenata na račun njihova izgleda nije nedostajalo.

Komentari