ŠPRAJC PODVALIO GENIJALNU SPAČKU KOLEGICAMA: ‘Bojale smo se da će nam to napraviti! Ubit ćemo ga’ (VIDEO)

Screenshot

“Kako iza svake uspješne emisije stoji žena, ne čudi uspjeh ove emisije jer iza nje stoje dvije žene – pa je red da ih danas i upoznate”, najavio je Šprajc svoje dvije neočekivane gošće u studiju.

RTL-ov Direkt proslavio je u srijedu 20. travnja svoj prvi rođendan, a to je, na samo sebi svojstven način, odlučio obilježiti i voditelj Zoran Šprajc. No, Šprajc ne bi bio Šprajc kada, a da ne napravi nešto duhovito, samo što ovoga puta to nije bio jedan od njegovih monologa ili obraćanja gledateljstvu. Ovoga puta je pred kamere doveo svoje kolegice Danku Derifaj i Mojmiru Pastorčić. Novinarke su djelovale pomalo šokirano, a onda je Šprajc krenuo postavljati pitanja. No, ono što je uslijedilo uistinu je bilo komično i simpatično.

“Kako iza svake uspješne emisije stoji žena, ne čudi uspjeh ove emisije jer iza nje stoje dvije žene – pa je red da ih danas i upoznate. Predstavljam moje urednice, kolegice Danku Derifaj i Mojmiru Pastorčić. Danka je jedna od onih pravdoljubljivih novinarki, uvijek u borbi za istinu pravdu, jednakost i mir u svijetu, a Mojmira uvijek ona koja u taj svijet unosi nemir, nikad zadovoljna ni svijetom ni emisijom ni sa mnom”, predstavio je Šprajc svoje kolegice, malo ih propitao, a onda ustao i rekao im neka odjave emisiju.

“Bojale smo se da će nam to napraviti. Ubit ćemo ga”, kazale su novinarke, a potom uz sramežljivi osmjeh odjavile Direkt. Kako je to sve izgledalo pogledajte u nastavku.

https://www.facebook.com/uzivo.hrvatska/videos/1301551086525529/


Komentari