ŠPRAJC IZ BOLNICE: ‘Sebe i svoje čuvajte više nego ikada! Pritisak postaje sve veći!’

foto:screenshoot/Instagra

Poznati voditelj i urednik RTL Direkta, Zoran Šprajc, danas se oglasio putem Instagrama kako bi obavijestio svoje pratitelje da je bio na operaciji srca, a uz fotografiju s medicinskim osobljem ostavio je šaljiv komentar na umetanje novog stenta, ali je i opisao stanje u zagrebačkim bolnicama i preuzimanju pacijenata iz KB Dubrava.

“Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara”, napisao je Šprajc te obavijestio pratitelje kako je njegovo stanje dobro, a osvrnuo se i na koronavirus.

“Sve je prošlo dobro da ne može bolje, a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i, ako se ovako nastavi, postat će neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada”, napisao je Šprajc te zaključio: “Vidimo se u ponedjeljak u RTL Direktu.”


Komentari

loading...