‘SPONZOR OTKAZAO SURADNJU’ Mandarina nakon pitanja o novom zahvatu: ‘Nisam ništa radila, normalno je imati bubuljice’

Foto: Instagram

Kristina Penava (23) u posljednje vrijeme proživljava drame zbog vidljivih ožiljaka koji su joj ostali nakon estetskih zahvata. Zagrebački kirurg, dr. Matija Miletić, s kojim je Kristina surađivala, naposljetku je rekao kako se nije pridržavala uputa nakon zahvata kojim je željela dobiti “mačkaste oči” pa su joj ostali ožiljci kod obrva.

Foto: Instagram

Kristinu je čitava situacija jako pogodila, a ožiljke sada prekriva šminkom, što je pokazala jednom od posljednjih fotografija koje je objavila na Instagramu. No tom je novom fotografijom izazvala mnoštvo reakcija svojih pratitelja na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram

Iako je ožiljak kod obrve sakrila, pratitelji su uočili kako ima ogrebotine na obrazima pa su odmah krenuli s pitanjima nije li ponovno bila na nekom zahvatu. Najpoznatija prodavačica mandarina oglasila se na Instagramu i odgonetnula “misterij” ogrebotina na licu.

“Opušteno. Nisam radila nikakav novi zahvat, ni neću! Sasvim je normalno slikati se bez šminke s nedostatcima na licu. Normalno je imati bubuljice, crvenilo na licu, akne…Sve je to dio odrastanja i razvoja”, napisala je.

Foto: Instagram/Screenshot

Inače, Kristina je najprije povećala grudi, a potom je uslijedio još niz estetskih prepravaka. Penava se toga ne srami, a sada ima samopouzdanja više nego ikad prije.

No, njezini vjerni pratitelji redovito komentiraju njezin izgled, a ovoga su puta pisali kako je sponzor vjerojatno otkazao suradnju, s obzirom na to da ipak nije ponovno išla “pod nož”.


Komentari