SPOJILA IH JE VJERA! Simona slavi šestu godišnjicu sa suprugom: ‘Različite su kušnje, posebno progonstva od svijeta jer živiš čistoću prije braka’

Simona i Stanislav Mijoković (Foto: Facebook)

Bivša reality zvijezda i manekenka Simona Mijoković uživa u obiteljskoj idili, a da je njezin život promijenila vjera uvijek ponosno naglašava. U nedjelju je na svom Facebook profilu objavom je izvijestila da je proslavila deset godina prijateljstva i šest godina braka sa svojim suprugom Stanislavom Mijokovićem.

Inače, sa Stanislavom ima troje male djece, sina Joshuu i kćeri Amaliju i Zvjezdanu. U braku s bivšim mužem Antem Gotovcem dobila je kćer i Gabrijelu koja živi s njima. Svoju ljubavnu priču, Simona je detaljno podijelila na društvenim mrežama.

Simona o molitvi srca

“Puno ljudi često mi postave pitanje koju molitvu sam molila za dar braka. To je molitva srca . Potpuno predanje u Svetu volju Božju da On izabere koga On misli . Naravno gdje su milosti Božje tamo su i različite kušnje, posebno progonstva od svijeta jer živiš čistoću prije braka i otvoren si životu u braku. Ništa nas to nije pokolebalo, opraštali smo uvijek, blagoslovili i krenuli dalje  Ne osvrtajući se što to’ duh svijeta misli.’ Zajedno smo ušli u našu zajedničku lađu života, nekad smo plovili mirnim morem i radosno pjevali, a nekada je more bilo nemirno”, poručila je.

Otkrila je i da ju nisu plašile ni kušnje i izazovi u braku.

“Nikad se nisam bojala ni oluja, ni vjetra, ‘ ni morskih pasa oko nas’ , ni nemirnog mora jer znam naš ‘Kormilar ‘ upravlja našom lađom i sve što se dogodi On dopušta za našu duhovnu izgradnju”, napisala je Simona.

Također je istaknula da je Sveta Rita bila njihova zagovornica od početka.

“Vjerujem da su uspjeli muževi i žene u svetom sakramentu braka svjedoci trajnog sklada između naravi i milosti . Usudih se napisah ‘ Božji zaluđenici’ do te mjere da stvaraju zbunjujući rječnik, zaljubljeni u Boga koji je njihovo Sve u svemu. Uvijek na prvom mjestu. Nekad najudaljeniji po instinktu , od svake vrste grijeha , a najbliži, uvijek po svakoj vrsti okrivljenika. Pozornice na kojima božansko daje priredbu, i sami ponizni gledatelji, zahvaljujući nesmiljenom spoznaji vlastitog ništavila. Protagonisti trajnog skrivanja, a ipak neizbježno blistavi, poput grada smještena na gori. Sveta Rita naša je zagovornica bila od početka . Kod nje u Casiiji si molio za mene. Neka Sveta Rita moli za nas da dostojni postanemo obećanja Kristovih. Uvijek uz tebe i za tebe. Blagoslovljena nam godišnjica mužu moj”, zaključila je Simona Mijoković.


Komentari