SPLIĆANKE U MILANU! Marijana i Viktorija zaplesale na pješačkom prijelazu, pratitelji oduševljeni: ‘Blago vašim muževima’

Marijana Batinić - Viktorija Rađa (Foto: Instagram)

Marijana Batinić i Viktorija Rađa otputovale su u Milano gdje se održao koncert kultnih Rolling Stonesa, a izgleda da su se jako dobro zabavljale. Naime, na Instagramu su objavile jedan zanimljivi video iz talijanske modne prijestolnice, na kojem izvode koreografiju na poznatu pjesmu Stonesa, pod nazivom ‘Like a Rolling Stone’. Svoju ‘točku’ su imale nasred pješačkog prijelaza.

“Da ne ispadne da smo došle shoppingirat”, napisala je Marijana u opisu videa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

“Blago se vašim muževima. S vama nikada nije dosadno”, “Ma zakon steee”, “Od kud su super traper hlačice, super su”, “Milina vas je gledati”, “Fali vam Seve”, bili su komentari oduševljenih pratitelja.

Fotografiju im je komentirala i članica žirija ‘Plesa sa zvijezdama’ Larisa Lipovac koja ih je pohvalila: “Vježbate top”, na što joj je Marijana replicirala: “Po nalogu šefice.”

Nedugo nakon videozapisa plesne koreografije, popularna televizijska voditeljica podijelila je fotografiju s Viktorijom na stadionu ‘San Siro’ gdje se koncert i odvio te je u opisu otkrila kako se osjećaju nakon nastupa legendarnih rock djedica: “Još smo pod dojmom.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

 


Komentari