SPEKTAKULARNI KONCERT 2 CELLOSA: Sinoć na Tomislavcu zabavljalo se oko 50 tisuća posjetitelja (FOTO)

Program na Tomislavcu počeo je u 21 sat, kada je tisuće Zagrepčana i njihovih gostiju prvo zabavio talijanski glazbenik The Leading Guy.

Popularni violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, još popularniji pod nazivom 2Cellos, sinoć su na zagrebačkom Tomislavcu u sklopu manifestacije Zagreb Classic proslavili svoj peti rođendan. Centar grada dobio je pravi koncertni spektakl na kojem se okupilo, premo onome što su napisali, oko 50 tisiuća posjetitelja.

Program na Tomislavcu počeo je u 21 sat, kada je tisuće Zagrepčana i njihovih gostiju prvo zabavio talijanski glazbenik The Leading Guy. Nakon toga uslijedilo je više od dva sata vrhunske glazbene izvedbe 2Cellos, kojima su se na pozornici pridružili talijanski glazbenik Zucchero Oliver Dragojević.

Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

“Čast nam je što ćemo nastupiti na novom festivalu. Fenomenalnu produkciju koju smo imali na koncertu u Veroni u potpunosti ćemo preseliti u Zagreb. Koncerte u Americi smo odradili, a svjetsku turneju ćemo završiti gdje drugdje nego doma”, rekli su u najavi Luka i Stjepan.

Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Uoči koncerta, s umjetnicima Lukom Šulićem i Stjepanom Hauserom i njihovim glazbenim gostima, susreo se zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Također je, s izvođačima, nakon koncerta razrezao slavljeničku tortu.

Na svom su se profilu pohvalili i impresivnom fotografijom napisavši: “Hvala Zagreb!!!! 50 tisuća ljudi, večer koju ćemo dugo pamtiti!”

 


Komentari