‘SPAVAM SAMO ČETIRI SATA DNEVNO’ Maja Šuput opet pjeva po svadbama, a bacila se i u novi unosan biznis

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, 41-godišnja Maja Šuput, nedavno se vratila na pozornice, a prije nekoliko dana izdala je i Majushka slikovnice za djevojčice. Energična novopečena majka ima pune ruke posla, pa spava svega četiri sata dnevno.
Odakle ideja za slikovnicu, što se najviše prodaje i koja je tajna njezine uspješnosti, Maja je otkrila za Gloriju.

Kad je Maja Šuput bila djevojčica, popularne su bile slikovnice u kojima se glavni lik, djevojčica, zvala Maja i u svakoj bi se našla u novoj pustolovini – Maja na skijanju, Maja na plivanju… To se sjećanje poznatoj pjevačici već neko vrijeme motalo po mislima, a prije nego je odlučila izdati slikovnicu, pristupio joj je najveći europski izdavač slikovnica – Egmont. Bio je to pun pogodak i prvi korak prema stvaranju Majushka slikovnica koje će uskoro biti dostupne na tisuću prodajnih mjesta!

“Bojanka za 5” i “Moja modna pustolovina” prve su izdane od trenutno planiranih osam interaktivnih slikovnica. Osim što djevojčice sve Majine kreacije mogu bojati bojama kojima požele, mogu lijepiti krune i razne druge naljepnice.

Maja je za spomenuti medij otkrila i da si trenutno Majushkin bestseller mikrofoni bili zamišljeni za djevojčice, no ubrzo su postali popularni među stariji uzrastima – za teambuildinge, karaoke i tome slično.

Asortiman se brzo širi, a među djevojčicama je najpopularniji Majushka secret diary – multimedijalni dnevnik na zaključavanje koji osim što omogućuje potpunu privatnost, sadrži čak 11 Majinih pjesama koje djevojčice mogu slušati.

Što se tiče pjesama i nastupa, Maja se nedavno vratila, a osjećaj starog normalnog se, kaže, brzo vratio.

“Ispalo je da je nastupanje kao vožnja biciklom. Kada voziš bicikl cijeli život, jednu godinu bez vožnje nećeš zaboraviti”, objasnila je Maja.

“Bili smo vrlo euforični prvi dan, onda smo imali svirku i drugi dan, tako da smo već sljedeći tjedan bili uigrani kao da Covid-a nije ni bilo. Sviramo svaki petak i subotu”, dodaje.

Što se tiče njezinog sinčića Blooma koji redovito krade svu medijsku pažnju, Maja nema nikakvih problema. Dok ona nastupa, Bloom je ili u fazi uspavljivanja, ili spava, baš kao i kad se Maja vraća kući.

Mnogi se pitqaju kako Maja sve stiže, a ona otkriva da se tajna krije u tome što spava tek četiri sata, a pomaže joj i tim koji stoji iza njezinih koncerata i Majushka priče.

Komentari