SONJA KOVAČ U MAGIČNOJ ISTRI POZIRALA UZ BAZEN: ‘O čemu vi maštate ovih dana?’

Foto: Instagram

Jedna od naših popularnijih influencerica, 37-godišnja Sonja Kovač objavila je na Instagramu fotografiju u kojoj pozira u badiću i pletivu te podijelila sa svojim pratiteljima kako se osjeća.

“Probudila sam se na ovom mjestu iz snova. Istra je uvijek dobra ideja! O čemu vi maštate ovih dana?”, napisala je Sonja uz objavu, a mnogi se se zabrinuli za njeno zdravlje.

“Atraktivna i zgodna”, “da se čovjek zamisli kad vidi ovakav lijep prizor”, “Ajme, šta ti nije zima! Razmišljam kako bi bilo strava da se mogu da katapultirati na neke Maldive, Sejšele, Bora-Boru ili tako nešto”, “zašto imam osjećaj da ti je sve kao med slatko”, “prekrasna si”, “napokon netko da uljepša ovaj tmurni dan. Tvoja ljepota je i ovog puta skrila sunce iza oblaka”, “pazi da se ne prehladiš”, samo su neki od komentara zabrinutih obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Influencerica je nedavno podijelila još jednu fotografiju na kojoj pozira u oskudnom izadnju na niskim temperaturama te dala naslutiti koliko se odupire zimskim danima golišavim outfitima. Za njene loknice pobrinuo se poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić, a Sonja je fotografijom najavila svoj odlazak u Istru.

“Početkom tjedna dok se jos nosio goli pupak. Čini se kako mi je već dosadila kiša, sutra za Istru laganini!”, napisala je.

Podsjetimo, influencerica se bavila i glumom pa ju mnogi pamte po ulogama u televizijskim serijama ‘Zauvijek susjedi’, ‘Bračne vode’ i ‘Najbolje godine’, a sudjelovala je i u realityju ‘Farma’, i u natjecateljskoj zabavnoj emisiji ‘Ples sa zvijezdama’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

 

 

Komentari