SOLIDARNOST NA DJELU Ida Prester se zahvalila zagrebačkoj poliklinici: ‘Besplatno ste primili našu Irinu iz Ukrajine’

Foto: Instagram

Zagrepčani iznova pokazuju veliko srce u pružanju pomoći Ukrajincima koji bježe iz pakla rata kako bi sačuvali živu glavu. Svoja vrata otvorila im je i 43-godišnja pjevačica i voditeljica Ida Prester. Naime, Ida je u svoj dom početkom ožujka primila izbjegličku obitelj s malenim djetetom iz Ukrajine.

“Sinoć nam je iz Kharkiva/Odese stigla familija s malim Tomom. Potreseni su i istraumirani, ali su na sigurnom i toplom”, napisala je voditeljica tada i pozvala druge građane da se priključe u pomoganju onima kojima je to sada stvarno potrebno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Par tjedana kasnije u svoj je dom smjestila i djevojku iz Ukrajine, a u ponedjeljak 12. travnja je u, Facebook grupi SOS Ukrajina koja okuplja građane koji žele pomoći izbjeglicama, otkrila da je zagrebačka poliklinika na Bukovačkoj cesti besplatno pregledala Ukrajinku kojoj je to bilo hitno potrebno.

“Puno hvala Poliklinici Eljuga što ste primili našu Irinu iz Ukrajine na hitan pregled i niste nista naplatili. Iako niste tražili, javno se zahvaljujem. Važno je da znamo tko je u teškim vremenima spreman pružiti ruku”, napisala je Ida Prester i zahvalila se.

Foto: Facebook

Komentari