‘SNOBOVI SE NE RAĐAJU, ONI SE ODGAJAJU’ Kada vidite koliko se iskeširalo za češalj za malog Blooma, past ćete u nesvijest!

Foto: Instagram

Ne biste vjerovali, Maja Šuput se ponovno pohvalila na svom Instagram profilu, ali ovoga puta ultraskupim poklonima koje je dobio njezin maleni Bloom.

Mjesecima unazad Maja je objavljivala igračkice i odjeću, ali i preparate za malenog Blooma, a sada je pokazala još jedan detalj koji je oduševio pratitelje. Riječ je o dvije boce gina na kojima piše Bloom, ali i srebrnom češlju luksuznog brenda Tiffany&Co čija cijena iznosi vrtoglavih 1600 kn.

“Pao je i prvi češalj za malog čupka”, napisala je Maja. A kao i inače, nije puno trebalo da krenu zlobni komentari.

“Snobovi se ne rađaju. Oni se odgajaju!”

“Mislim da je ovo bahatluk s mamine strane…. Kak dotična ne vidi da joj se svi sprdaju… Ža mi diteta…”

“Kupite mu zlatnu kahlicu pošto volite skupo”

“Svatko nek’ sa svojim novcem radi što hoće, samo kad vidim koliko se poznati (glumci) s puno novca trude djecu odgojiti normalno, kupuju odjeću iz običnih trgovina, ovi skorojevići sve nešto fensi, bezveze, lako kupiti, treba odgojiti kvalitetnu osobu i poštenog čovjeka”

“Jadno dijete u kakvoj će obitelji i okruženju odrasti. Mali, čim prohodaš daj petama vjetar jer ovi će te svi iskvariti do srži.”

Foto: Instagram

Naime, Nenad i Maja nemogu sakriti svoju sreću koju je upotpunio njihov sin, pa redovito objavljuju fotografije gdje su zajedno.

“Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku”, napisala je Maja nedavno.

Podsjetimo, sina je rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici carskim rezom. Četiri dana nakon poroda u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu, Maja je sa sinom stigla kući i objavila prvu fotografiju supruga Nenada s malenim dječakom u naručju. ‘Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada’, napisala je tada pjevačica.

Foto: Instagram


Komentari