Snježanu Schillinger novi suprug razmazio poklonima, posebno joj je draga gesta s vjenčanim prstenom

Foto: Instagram

Domaća poduzetnica i dizajnerica, 50-godišnja Snježana Schillinger, jučer je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog upriličila modnu reviju brenda ‘Duchess’ koja je nastala u suradnji s modnim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. Za Zagreb.info ispričala je prve dojmove nakon predstavljanja nove kolekcije, otkrila svoje favorite iz iste, ali i progovorila o braku s Austrijancem Franzom Schillingerom kojemu je prije nešto manje od dva mjeseca izrekla sudbonosno ˝da˝.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

˝Revija je prošla super! Jako sam zadovoljna kako je sve na kraju izgledalo. Uložili smo jako puno truda i emocija i jako mi je drago da se sve u konačnici isplatilo. Uvijek nastojimo pronaći neku novu, drugačiju lokaciju za održavanje i zahvalna sam što smo ovaj put kolekciju uspjeli predstaviti u Lisinskom. Cijela revija je bila drugačija od uobičajenih pa je tako za vrijeme iste svirala Ana Rucner, a imali smo i iznenađenje za goste u vidu njezinog repertoara. Za razliku od uobičajenih skladbi koje Ana izvodi na raznim eventima, ovaj put je svirala samo klasičnu glazbu i to je baš bilo lijepo iznenađenje, ali i osvježenje jednom ovakom modnom eventu. Imali smo naravno i DJ-a Frana Brišara sa Zrća koji je zabavljao u drugačijem ritmu prije i nakon revije, ali Ana kao dijete Lisinskog se baš posebno uklopila˝, ispričala nam je vidno uzbuđena Snježana.

U novoj kolekciji brenda Duchess predstavljeni su razni odjevni komadi, a poduzetnica nam je otkrila i svog favorita s revije. ˝Kada bih morala izdvojiti, to bi onda bili kaputi! Svi imamo barem jedan crni kaput u ormaru koji onda nosimo posvuda, od sahrane do kave u gradu. Mi smo baš htjeli napraviti drugačije kapute, veselih i živih boja koji će unijeti malo šarenila u ove tmurnije dane. Također, jako pazimo i na odabir materijala pa su svi kaputi iz kolekcije rađeni od kašmira i alapake, izrazito su kvalitetni i ugodni za nošenje˝, pojasnila nam je Snježana koja nije skrivala ni da je i u ovom kreativnom poslu, uostalom, kao i u svakom, prilikom stvaranja kolekcije bilo podijeljenog mišljenja između nje i dizajnera Antuna Tina Brišara.

Franz je imao posebno iznenađenje uoči revije

˝Riječ je o crvenoj kariranoj haljini. Tin ju je prvo zamislio samo kao košulju, a ja sam onda htjela da imamo takvu i haljinu. Na kraju je popustio, a sinoćnja revija je pokazala da sam imala potpuno pravo! Sve gošće nakon revije pitale su me baš za tu kariranu haljinu˝, kroz smijeh nam je otkrila dizajnerica koja ponosno ističe kako ne nosi niti jednu drugu odjevnu marku osim Duchess. Upravo zbog toga, suprugu Franzu Schillingeru je olakšala i posao kada je riječ o biranju poklona pa joj je uoči jučerašnje revije poklonio par novih cipela. ˝Htio me je iznenaditi pa je u dogovoru s Tinom, koji je znao kakav outfit ću nositi na reviji, u hrvatskom butiku u Beču kupio cipele koje se slažu s kombinacijom˝, ponosno nam je istaknula Snježana.

No, nije ovo prvi put da ju je suprug iznenadio. Kako nam je otkrila, sitnicama ju Franz svakodnevno razveseljava pa je tako nedjeljna kava u krevetu sada već postala tradicija. Međutim, jedan Franzov poklon ipak ima posebno mjesto. ˝Za Valentinovo mi je poklonio svog plišanog medvjedića kojeg čuva kao uspomenu iz djetinjstva. To je zaista najposebniji poklon koji sam dobila˝, pojasnila nam je gospođa Schillinger koja nije skrivala koliko uživa u braku.

Imaju i oni svoje ‘bubice’

˝Moram napomenuti da sam ja zaista uživala u svom single životu prije braka, okružena sam predivnim prijateljima i bilo je to predivno razdoblje u kojem sam stvorila mnoštvo prekrasnih uspomena. Ali brak je nešto posebno. Do Franza nisam mislila da ću ikad više biti u braku, a sada iskreno uživam u svakom segmentu. Posebno mi je drago što on cijelo vrijeme nosi prsten. Mnogi muškarci nisu za nakit i imaju običaj ne nositi vjenčani prsten, ali on ga ne skida s prsta iako ga ja to nikad nisam tražila˝, rekla nam je Snježana.

Za kraj, na pitanje postoje li i kod njih u braku s vremena na vrijeme trzavice i svađe, poduzetnica nam je kroz smijeh priznala: ˝Naravno da postoje. Imamo i on i ja svoje bubice, ali brzo to riješimo. Ako nikad ne dođe do nesuglasica između dvoje ljudi to samo znači da niste istinski povezani˝.


Komentari