SNJEŽANA MEHUN: ‘U bitci najljepših i najvećih božićnih jelki na Instagramu pobjeđuje li moja’

Foto: Instagram

Domaća poduzetnica, 50-godišnja Snježana Mehun Schillinger osvrnula se na privid ‘savršenih života’ na društvenim mrežama povodom Božića pa podijelila zanimljivu objavu s pratiteljima na Instagramu.

“U bitci najljepših i najvećih božićnih jelki na Instagramu pobjeđuje li moja? Možda, ali ono što je sigurno, moja nije! Posudila sam ju iz hotelskog predvorja. Ove godine nismo kitili jelku”, započela je Mehun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

“Privid koji nas okružuje, koliko god na njega upozoravali, ipak nas obuzme gledajući sve ove slikice na društvenim mrežama i zato ovaj moj post o jelkama je zapravo post posvećen svima koji su frustrirani jer njihova jelka nije najveća, njihova familija nije najbrojnija oko božićnog stola, njihovi pokloni nisu najraskošniji, njihova trpeza nije najslasnija, njihov provod nije za najboljim VIP stolom #prvireddomora i možda su sami, bolesni, tužni, moje molitve i želje su uz njih, samo mir i dobro!”, nastavila je.

“Učinimo nešto danas dobro. Odnesimo kolače susjedi koju treba ‘dogledavati’, nazovimo tetku koju nitko ne voli, pitajmo frenda koji je zaboravljen od svih u nekoj od svojih životnih muka i bijeda, ‘kako si stari?!’ Molimo za sve one koji nemaju više tu sreću da su s nama ovdje na zemlji, ali su u našim mislima i molitvama”, dodala je poduzetnica te zamolila sve da se suzdrže od loših komentara.

“Suzdržati se od sijanja zlih i glupih komentara bilo bi sasvim dovoljno za božićni duh! Vjerojatno je Bog na to mislio kada je poslao svog sina da nas nauči pravim vrijednostima! Sigurno nije računao da će cijeli dan odgovarati na WhatsApp gifove ‘e ćaća, moj ćaća, di si ga posla?!” poručila je Mehun.

Foto: Instagram

Komentari