SNJEŽANA MEHUN SLOMILA NOGU NA SKIJANJU: ‘Pa ne znam nikoga da mu se ovo dogodilo, sam si u muci’

Foto: Instagram

Domaća poduzetnica, 50-godišnja Snježana Mehun Schillinger otputovala je sa svojim suprugom Franzom Schillingerom u Austriju te podijelila djelić atmosfere sa skijanja, ali i otkrila da joj se dogodila nenadana nesreća s koljenom.

”Preskočit ćemo sada detaljan opis, analizu što, kako i zašto baš sam tu sekundu se odlučila za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomiteljju nogu ili koljena! Plač, šok, neizvjesnost brzinu austrijske hitne, konačnu odluku da ja po mužu Austrijanka ipak idem na operaciju u Hrvatsku…jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane jel da? Mi imamo samo lijepe trenutke, speglane fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati. Reći ću samo to”, napisala je ispod fotografije na kojoj pozira na Kitzbühelu.

”U tom trenutku mislim nije istina ovo. Događa se nekom drugom uvijek, zar ne? Ta sekunda, loša sekunda i krivi pokret nisu moji”, dodala je poduzetnica.

“Prihvaćanje situacije, traje i traje. Zašto si išla skijati, zašto ovo-ono, pa ne znam nikoga da mu se ovo dogodilo. Sam si u muci. Zovem Franza kao malo dijete”, nastavila je Mehun.

Foto: Instagram

”Prihvaćanje i konačna odluka. Da idem na operaciju u Hrvatsku, iako po mužu Austrijanka, ja želim to obaviti kod nas jer su naši doktori jednako dobri. Što je važnije oko mene je moja vojska, obitelj i prijatelji”, poručila je, te dodala još jednu fotografiju na kojoj se vidi noga u gipsu.

Foto: Instagram


Komentari