Snježana Mehun o napadu u Beču: ‘Ne bojim se! To je moj grad i grad mog životnog partnera, a ne ‘njihov’!’

Izvor: Instagram

Stravičan događaj u Beču sinoć preplašio je mještane tog grada. U simultanim terorističkim napadima u ponedjeljak navečer u središtu Beča ubijeno najmanje troje prolaznika. Mnogi strahuju izaći iz svojih domova jer se naprosto ne osjećaju sigurno u vlastitom gradu.

Mi smo upitali našu poznatu poduzetnicu, Snježanu Mehun kako se ona osjeća povodom napada, s obzirom da je u Beč preselila upravo zbog ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

Moj medo ???❤️ moja podrška ?? jača polovica! #support #love #bear #strongerhalf #austria #visitaustria #duchesswomenswear #jimmychoo

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 “Zgrožena sam, prvenstveno bi izrazila sućut i suosjećanja obiteljima poginulih kod ovog surovog, svirepog zločinačkog čina! Jako volim Beč i smatram da je to jedan od najsigurnijih gradova na svijetu!”, govori Snježana.

O tome svjedoči i da je policija uvijek posvuda, te otkriva i da se dozvoljavaju svakojaka okupljanja.

Policija je uvijek posvuda! Na najmanji incident dolazi stotine policajaca naoružanih sa poluautomatskim puškama, istovremeno su nevjerojatno tolerantni i dozvoljavaju prosvjede okupljanja svih manjina” tvrdi poduzetnica.

Upitali smo ju planira li se vratiti u Beč, s obzirom da je neko vrijeme boravila u Hrvatskoj,a jučer je održana i revija njezinog uspješnog brenda Duchess.

 “Budući da sa životnim partnerom živim u Beču i u Zagrebu danas smo trebali krenuti za Beč! Ne bojim se to je moj grad i grad mog životnog partnera ne “njihov”! Strah je najjače oružje a to su htjeli postići!”, zaključila je.

Komentari