Snježana Dujmić otkrila tko joj je od članova Novih fosila izrazio sućut, ali i detalje o donaciji Rajkovih organa

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Nakon pokopa supruga Rajka Dujmića, oglasila se supruga Snježana. “Idem dan po dan, noć po noć, a najteže je predvečer, po noći i ujutro”, rekla je.

“Kad su nam rekli da se Rajkov mozak osušio i da je tako on umro, moja reakcija je bila van svake pameti”, priznala je za RTL.

Dodala je da je vjerovala da će se poznati hrvatski glazbenik izvući iz kome u kojoj se nalazio nakon prometne nesreće te da je reagirao na njene dodire tijekom boravka u riječkoj bolnici.

Rajkovi organi ipak neće biti donirani

“Ja sam ničim izazvana rekla – ima li ikakvih organa koje Rajko može donirati. I pitala Tina da li se on slaže, on je rekao – da. I onda je liječnik rekao da postoje dva organa, bubrezi i jetra, što sam se ja začudila da jetra jesu, ali dobro. Na kraju ništa nije donirano osim bubrega”, rekla je i dodala:

“Ja sam mislila da se može donirati, da će to veliko srce negdje kucati u nekom drugom. Otud valjda moja reakcija da ja doniram. Ja sam zapravo razmišljala da se može, zapravo, Rajkovo srce donirat jer je on imao srce k’o autobus u kojem su se izmjenjivali raznorazni putnici. Neki bi jako voljeli se voziti u tom autobusu, a neki bi ušli samo da se prevezu i izađu. To je bilo Rajkovo srce.”

O odnosu s članovima Novih fosila

Poznato je kako su odnosi s preostalim članovima Novih fosila, Sanjom Doležal, Vladimirom Kočišem Zecom i Marinkom Colnagom, posljednjih godina izrazito loši, a Snježana je izjavila da joj je samo Zec, inače vjenčani kum Dujmićevih, izrazio sućut nakon Rajkove smrti.

“Sućut mi je izrazio moj vjenčani kum Vladimir Kočiš Zec, Sanja i Marinko nisu… U nijednom trenutku nisu nazvali da me podrže, kako je Rajko. Kad su čuli da je Rajko umro, nisu me nazvali, izrazili saučešće. Mislim, ja njih znam 33 godine, ko i Rajka. Znači, ne bih spustila slušalicu. Tu nema, u tim trenucima, nema ljutnje”, rekla je Snježana, dodavši da planira osnovati zakladu s Dujmićevim imenom.

I nakon smrti Rajka Dujmića, njegova udovica nastavlja sukob s bivšim članovima Novih Fosila: Pale su teške riječi

Komentari

loading...