SNAHA MILORADA PUPOVCA PJEVAT ĆE NA DORI: Vesna Pisarović istovremeno vodi dvije karijere

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Vesna Pisarović nastupit će u show programu ovogodišnje Dore. Zabavljat će gledatelje 13. veljače u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske televizije.

Vesni nije ovo prvi nastup na Dori. Predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2002. godine u Estoniji. Nastupila je s pjesmom “Sasvim sigurna”, odnosno u engleskoj verziji “Everything I Want”. Osvojila je 11. mjesto. Na Eurosongu se Vesna dvije godine kasnije pojavila i kao autorica. Napisala je pjesmu “In the Disco” s kojom je Bosna i Hercegovina osvojila 9. mjesto.

Jedna je od vječnih miljenica hrvatske glazbene scene, a prije nekoliko godina odlučila se dodatno školovati van Hrvatske, stoga se posvetila jazzu, inače svojoj velikoj ljubavi. Prvi album “Da znaš” objavila je 2000. godine. Nakon prelaska u jazz vode, objavila je hrvatsko izdanje jugoslavenske pjesmarice The Great Yugoslav Songbook pod imenom Naša velika pjesmarica, koju je snimila u dva dana. Radi se o jazz obradama pjesama 50-ih i 60-ih godina.

Danas živi u Berlinu sa svojim suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom Milorada Pupovca. I dalje aktivno piše pjesme, te se odlučila vratiti na glazbenu scenu. Veliki povratnički koncert u Domu sportova odgođen je zbog pandemije koronavirusa.

1 euro = 7,53450 kuna


Komentari