‘SMEĆA, CRK*ITE!’ Neki su slavili Dinamovu pobjedu, a neke je proslava razbjesnila

Foto: Anđela Šimac Instagram/Iva Šarić Instagram

Dinamo je velikom pobjedom nad Tottenhamom izborio četvrtfinale Europske lige. Bad Blue Boysi upriličili su veliko slavlje popraćeno vatrometom, međutim nisu svi bili oduševljeni velikim slavljem.

Anđela Šimac, bivša djevojka Dinamovca Lirima Kastratija kritizirala je vatromet jer plaši životinje.

“Okej, Dinamo je pobjedio, ali, dragi susjedi bušit ću vam osobno svima gume koji ste zapalili vatromet. Mislite li imao na pse, smeća, cr*nite”, razbjesnila se manekenka, ali je ubrzo obrisala objavu.

Par je nedavno prekinuo zbog videa koji je počeo kružiti, a koji potvrđuje Anđelinu vezu s kontroverznim talijanskim nogometašem Marijem Balotellijem. Veza između Lirima i Anđele bila je prilično burna, a često se šuškalo da su prekinuli. Zajedničke fotografije s Instagrama Anđela je brisala u nekoliko navrata.

S druge strane, neki su bili oduševljeni. Djevojka Brune Petkovića, trudna Iva Šarić nije skrivala oduševljenje. Na Instagramu je podijelila vidoe gdje njezini sinovi iz prošlog braka skaču pred televizorom i slave pobjedu Dinama.

Iva iza sebe ima desetogodišnji brak s Jerkom Lekom u kojem su dobili sinove Carlosa i Leona. Prije Ive Bruno je bio u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom. Par ne otkriva detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, a Iva se do sada samo jednom pokazala trudnićki trbuščić.


Komentari