SLUČAJNOST ILI? Kći Hane i Graše nosit će ime koje je priželjkivala Danijela Martinović

Danijela Martinović (Foto: Screenshot/HRT)

Za samo dva mjeseca u obitelj Huljić-Grašo stiže djevojčica, a RTL-v Exkluziv otkrio je kako će se zvati. Naime, Hana i Petar su se odlučili za Albu. Ovo simpatično ime popularno je u Španjolskoj i Italiji. Prevodi se kao “zora”, no to nije jedina zanimljivost.

Isto ime za djevojčicu priželjkivala je i Danijela Martinović dok je bila s Petrom Grašom. U intervjuu za In Magazin 2014. godine otkrila je da je s Grašom razgovarala o djeci i da su imali isplanirana imena.

“Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije”, govorila je tada Danijela.

Ipak, do toga nije došlo, a Danijela i Petar prekinuli su nakon 24 godine duge veze. Ubrzo se doznalo da je pjevač u vezi s Hanom Huljić, a par je sudbonosno “da” izrekao 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu pred obitelji, kumovima i najbližim prijateljima. Djevojčica u obitelj Huljić- Grašo stiže sredinom srpnja, a je li odabir samo puka slučajnost, prosudite sami.

Komentari