SLUČAJ SEVERINA DOBIO NASTAVAK: ‘Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka…’

Foto: Instagram

Najveća regionalna zvijezda, Severina (49) zadnjih godinu dana puni medijske stupce borbom za skrbništvom nad sinom Aleksandrom Popovićem, a nakon što je uspjela dobiti djelomično skrbništvo koje dijeli s ocem djeteta, Milanom Popovićem (49), slučaj je dobio nastavak.

Ovog puta se oglasila na Instagramu, te podjelila s pratiteljima kako njezina “jutra počinju s tužbama”.

“Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti”, započela je pjevačica.

“Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram”, ispričala je obožavateljima ispod fotografije na kojoj se vidi pošiljka s parničnim postupkom s imenom bivšeg supružnika.

Podsjetimo, Županijski sud u Splitu preinačio je oduku suda u Zagrebu i odlučio da Severina i srpski ”kralj bakra”, Popović imaju pravo jednako viđati dijete i međusobno dijeliti skrbništvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

”Treba sve to optužbe pročitat”, dodala je Severina, pa se našalila na svoj račun, te objavila još jednu fotografiju na kojoj nosi dioptrijske naočale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Komentari