Slavni Kauboj dobio trećeg sina, nadjenuli mu prekrasno tradicionalno ime!

Foto: Facebook

Iva i Mirko Alilović postali su roditelji po treći put. Na svijet je malo preuranjeno stigao treći sin, a unatoč komplikacijama u trudnoći, s majkom i sinčićem, srećom, sve je u najboljem redu. Lijepa Iva rodila je u privatnoj zagrebačkoj klinici, a sina su nazvali Ante.

“Jeste malo ranije i jeste izmučio mamu zadnjih par noći, ali Bogu dragom hvala Antiša je rodjen zdrav, dug 51 cm i težak 3300”, objavila je Iva Alilović na Facebooku.

Podsjećamo, Iva i Mirko već imaju dva sina, Matu i Ivana.

Supruga Mirka Alilovića na Facebooku je zahvalila i svim liječnicima i medicinskim sestrama koji su bili uz nju posljednjih devet mjeseci. Već tradicionalno objavila je pjesmu “Rodija se sin”, Matka Jelavića, koji ju je ovog puta otpjevao uživo.

Obicno sam rodjenje svojih sinova objavljivala uz snimku legendarnog hita Matka Jelavica, Rodija se sin….RODIJA SE NAS MALI ANTE, jeste malo ranije i jeste izmucio mamu zadnjih par noci, ali Bogu dragom hvala Antisa je rodjen zdrav, dug 51 cm i tezak 3300, mama iliti ja sam mrtva umorna, ali presretna jer me operirao po mojoj velikoj zelji doktor legenda Mario Podobnik, koji je cijelu noc pazio na mene i moj dragi doktor Drzislav Kalafatic koji je radi mene dosao u polikliniku Podobnik iz ( ILITI NAKON ZAVRSENOG ) dezurstva koje je imao u Petrovoj i jos k tome kasnio na krstitke na kojima je bio duzan biti! Veliko hvala toj dvojici ljudi velikoga srca koje jako volim ? veliko hvala i ovim krasnim sestrama koje su sve ove noci i na porodu bile uz mene, mojoj Teuti koju sam sinoc izmorila trudovima i ctgom, mojoj Tei koja mi je tu bila na raspolaganju i koja mi je pomogla oko supruga, dr Kalafatica…dr. Petri Podobnik Brlecic koja je cijelu ovu trudnocu bila uz mene u svakome trenutku, ne smijem zaboraviti ni moju dragu doktoricu Beatu Gebauer kao ni dragoga doktora Alebica kojeg sam prvog nazvala kad sam saznala da sam trudna…ma vidi ja sam tu tako domaca da sam ovih 9mj sve izmaltretirala, ali su svi i bili uz mene, svi do jednoga i svim se mogu zahvaljivati i zahvaljujem i stvarno sam sretna zena jer mi je Bog dao mogucnost da budem u ovoj klinici okruzena sa ovim divnim ljudima…I hvala dragom Bogu sto je jos jednom pokazao koliko me voli i natjerao me da odem kad sam i otisla na iznenadni pregled nakon kojega sam zadrzana u bolnici radi mogucih komplikacija, koje su se eto i dogodile, ali Bogu hvala da sam bila tu! …? I evo nam Matka dole, Matko u originalu ovaj put! ?

Gepostet von Iva Alilović am Samstag, 29. Dezember 2018


Komentari