Slavni hollywoodski glumac Hrvate pozvao da mu šalju fotografije, evo o čemu je riječ

Pinterest/Facebook

“Bok, prijatelji iz Hrvatske. Tražim neke dobre fotografije Hrvatske za novi projekt. Objavite svoje fotografije i pročitajte nešto više o samom projektu”, napisao je na svom Facebook profilu slavni hollywoodski glumac Joseph Gordon-Levitt.

Riječ je novom projektu za online medijsku platformu glumca HitRecord, a kako bi ga što prije i uspješnije završio, potrebne su mu fotografije iz Lijepe Naše.

Gordon-Levitt skuplja fotografije iz cijelog svijeta na temu prirode, koje će biti prikazivane u obliku kratkih filmova i animacija u drugoj sezoni nagrađivane serije “Create Together”, u prijevodu “Stvarajmo zajedno”. Planirano je deset epizoda u trajanju od šest minuta, a prva epizoda emitirat će se na Dan planeta Zemlje, odnosno 22. travnja na YouTubeu.

Ovaj projekt je itekako zainteresirao brojne Hrvate, pa je objava prikupila više od 1.600 komentara iz svih krajeva Hrvatske. Ako i vi želite pokazati ljepotu svog kraja, to možete učiniti komentarom s fotografijom na ovaj link.

Američki glumac je za prvu sezonu projekta dobio i nagradu Emmy u kategoriji izvanrednog interaktivnog programa. Kako doznajte Jutarnji, svatko čiji se sadržaj bude koristio u kreiranju finalnog proizvoda bit će plaćen za to.


Komentari