SLAVLJE U OBITELJI MODRIĆ! Luka ne skriva veselje i ponos: ‘Sve moje’

Foto: Instagram

Proslavljeni hrvatski nogometaš, 36-godišnji Luka Modrić, proslavio je četvrti rođendan svoje malene kćerkice Sofije pa napisao emotivnu objavu. Cijela obitelj Modrić, 39-godišnja supruga Vanja, te djeca Ivano (11), Ema (8) i Sofija (4), pozirala je ispred velike torte u znaku jednoroga.

Podsjetimo, malena Sofija rodila se u listopadu 2017. godine te se hrvatski reprezentativac tada nije pojavio na okupljanju momčadi uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018. u Rusiji, jer je želio biti uz suprugu na porodu.

“Sretan rođendan mojoj lijepoj princezi. Volimo te puno! Sretan rođendan sve moje”, napisao je Luka emotivno ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju svoje kćerkice u šarenoj haljinici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Hrvatski kapetan je ovog ljeta proslavio 11 godina braka sa suprugom Vanjom, a u vezi su 17 godina. Budući da svoj privatni život drži podalje od javnosti pa na društvenim mrežama rijetko kad objavljuje druženje s obitelji.

Rođendanskim povodom Luka je na Instagramu storyju objavio još jedan trenutak u kojemu Sofija vješto pozira u još jednoj modnoj kombinaciji, crvenim hlačicama te jednorog majici.

Pregršt balona, ukrasnih personaliziranih dekoracija, ukusnih kolačića te na koncu animatori koji su se potrudili da dječici ništa ne nedostaje, samo su dio rođendanske proslave koju su roditelji pripremili malenoj slavljenici.

Foto: Instagram


Komentari