SLAVLJE U OBITELJI: Bruno Petković po prvi puta postao tata! Iva Šarić rodila je sina i otkrila ime

Foto: Instagram

Bruno Petković (25), hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov igrač danas je postao otac, a rodila mu ga je njegova partnerica Iva Šarić (32). Par mu je nadjenuo ime Adrian.

Naime, u nekoliko navrata Iva se na Instagramu pohvalila trudničkim trbuščićem te je svoje pratitelje obavijestila da kupuju sve što je potrebno za prinovu.

Još prije nego što se u siječnju opće doznalo da će Bruno postati otac, pričalo se kako ljubi bivšu suprugu Jerke Leke (40). Nakon što su prohodali, nisu objavljivali svoje zajedničke fotografije , a skupa su se pojavili tek krajem 2019. kada je gostovao kod Ive u emisiji “Klub 7”.

Foto: Instagram

Podsjetimo, sretan par živi u Zagrebu, a prošle godine Bruno je svoju odabranicu odveo u rodni Metković kako bi upoznala njegove roditelje koji s nestrpljenjem čekaju da svog unuka prime u ruke. Iako su nogometaša povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu 2019. godine, niti jedan od njih to nije komentirao.

Ivi i Bruni ovo je prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s Lekom ima sinove Carlosa i Leona pa joj je maleni Adrian treći sin, piše 24 sata.

Komentari