Slavko Sobin do suza nasmijao zagrebačku publiku na premijeri ‘Političara’

FOTO: Matea Petrović

Predstavom će obići cijelu Hrvatsku.

Kazališni, televizijski i filmski glumac, talentirani splićanin Slavko Sobin oduševio je i do suza nasmijao zagrebačku publiku na premijernoj izvedbi monodrame Političar. U prepunoj dvorani Zagrebačkog kazališta lutaka Slavko je „uskakao“ u čak pet različitih uloga, starog političkog lisca, abicioznu direktoricu banke, seljačinu, mladog revolucionara te ginekologa.

Urebesnu komediju u kojoj Slavko vodi beskrupuloznu kampanju, u kojoj je ogolio hrvatske političare nisu propustili Danijela Martinović, Damir Kedžo, Ana Maras Harmander, Lana Jurčević, Igor Barberić, Bojan Jambrošić, Robert Bošković te brojni drugi.

FOTO: Matea Petrović
FOTO: Matea Petrović

„Jako sam se veselio zagrebačkoj premijeri i mogu reći da sam zadovoljan kako je prošla. Publika je također zadovoljna ili bolje laže od političara.“ – našalio se Slavko te dodao kako se veseli novim izvedbama.

Autor ove urnebesne komedije je Ladislav Prežigalo, dok je dramaturg i režiser Igor Weidlich. Iza ove predstave koja namjerava obići cijelu Hrvatsku stoji B GLAD Produkcija, koja je Hrvatsku kulturnu scenu već digla na noge spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i najnoviji hit mjuzikl Pacijenti koji su čak devet puta napunili veliku dvoranu Lisinski.

FOTO: Matea Petrović
FOTO: Matea Petrović

„Autorski tim je napravio sjajan posao, a posebno bih pohvalio Slavka koji je svojom izvedbom još jednom dokazao da pripada u sam vrh hrvatskog glumišta. Publika je doista uživala, bilo je smijeha do suza, čime je svrha predstave ispunjena.“ – izjavio je producent Tadija Kolovrat.

Nakon zagrebačke premijere, predstava Političar svoju će izvedbu doživjeti 28. travnja u Pazinu, 15. svibnja u Zagrebu u Zagrebačkom kazalištu lutaka te 17. svibnja u Samoboru. Svoje mjesto u publici za zagrebačku izvedbu možete osigurati po cijeni od 60 kuna putem sustava ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima Tisak medie, Kompasa, Atlasa, Dancing Bear-a i Croatia Records-a.


Komentari