SLAVIO U DRUŠTVU NAJMILIJIH! Oglasio se Stjepan Hauser nakon što su njegova bivša zaručnica i Pažanin uhvaćeni zajedno

Stjepan Hauser (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Naš poznati violončelist Stjepan Hauser proslavio je svoj 36. rođendan. Rijetku fotografiju s roditeljima objavio je na Instagramu pa je kod obožavatelja izazvao oduševljenje i lavinu komentara.

‘Hvala svima na lijepim željama’, poručio je Hauser uz fotografiju na kojoj nasmiješen pozira s majkom Marijom i ocem Marijem, a dobio je i prigodnu rođendansku tortu ukrašenu čokoladnim preljevom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

“Sretan rođendan! Neka Vam Bog podari dobro zdravlje, osobnu sreću i nove kreativne uspone u karijeri! Ljubav od fanova i obitelji. Uvijek nas obraduj svojom lijepom glazbom. Budite uvijek sretni, neka vaš šarmantni osmijeh uvijek sja na tvom licu! Bog te blagoslovio”, glasio je jedan od šest tisuća komentara koje je Hauser dobio povodom svog rođendana, a ostali pratitelji su mu također pisali: ‘Predivna ste obitelj’, ‘Sretan rođendan, uživaj u danu’, ‘Prekrasna fotografija’, ‘Imate prekrasne osmijehe’.

Inače, Stjepan rijetko objavljuje obiteljske fotografije, a rijetko kad dijeli i informacije o svojem ljubavnom životu. Godine 2015. započeo je vezu s poznatom splitskom pjevačicom Jelenom Rozgom s kojom se i zaručio, ali njihova sreća nije dugo trajala pa su 2017. godine prekinuli.

Kasnije su se pojavila nagađanja da je Jelena u vezi s kuharom Ivanom Pažaninom, no to nikada nisu potvrdili. No, prije dva dana pjevačica i kuhar ponovno su uhvaćeni u jednom zagrebačkom kafiću i time potaknuli šuškanja da su više od prijatelja.

Komentari