Slasne delicije i bogate dekoracije: Pogledajte kako Uskrs slavi Maja Šuput i druge poznate face

Maja Šuput (Foto: Instagram/Maja Šuput)

Brojne domaće zvijezde pohvalile su se na Instagramu uskrsnim ugođajem u svome domu. Dok je Maja Šuput podijelila obiteljske fotografije, drugi su pokazali svoje uređene stolove sa slasnim delicajama i bogatim dekoracijama.

Maja Šuput objavila je fotografiju sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom. “Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj svi poziraju nasmiješeni od uha do uha. Obitelj uživa u hrani, a Maja je dom ukrasila raskošnim dekoracijama i plišanim zečevima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Majin prijatelj i kolega, stilist Marko Grubnić pokazao je svoj luksuzni blagdanski stol. “Uskrs je vrijeme radosti, budimo zahvalni za dar života i ljubavi. Želim vam svima sretan Uskrs. Neka vam ovaj dan donese puno sreće u vaš život”, poručio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Pjevačica Franka je također podijelila fotografiju raskošnog blagdanskog stola te napisala: ‘doručak kod bake’.

Screenshot

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović snimila je tri kćerkice za blagdanskim stolom i pokazala kako izgleda Uskrs u njezinom domu.

Screenshot

Borna Kotromanić nije pokazala blagdansku trpezu kao i ostali, ali je zato na Instagramu pozirala s uskrsnim dekoracijama te poručila: “Sretan i blagoslovljen Uskrs, mir i dobro od srca!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Također, pjevačica i voditeljica Minea pratiteljima je poručila:  “Ljubav u srcu, osmijeh na licu i šunkica na stolu za sve. Sretan vam i blagoslovljen Uskrs dobri ljudi.”


Komentari