‘SKROMNOST MI JE DRUGO IME!’ Marijana Batinić očarala novom fotkom u badiću: ‘Malo mi za sriću triba’

Marijana Batinić (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Voditeljica Marijana Batinić potpuno uživa u godišnjem odmoru, što pokazuju njene fotke na društvenim mrežama. Naime, sada je Marijana objavila očaravajuću fotografiju na Instagramu, u kojoj pozira u zelenom badiću, a kosa joj je još bila mokra od mora.

“Malo mi za sriću triba – bokun mora, bokun neba, dobre spize i vina. Ma skromnost mi je drugo ime”, napisala je u opisu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

“Blistaš”, “Lipa Splićanka”, “Predivna si Marijana”, “Prezgodna”, pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima, a fotka je prikupila više od 3700 lajkova.

Podsjetimo, nedavno je Marijana odigrala glavnu ulogu u videospotu za pjesmu Marka Tolje ‘Ljubavi, promijenit ćemo ime’, za čije je potrebe, kako sama kaže, po prvi put obukla vjenčanicu.

“Dok smo se pripremali za ‘Masked Singer’, preslušavali smo i njegove nove pjesme, pa je Marku sinula ideja da mu se pojavim u spotu ove divne balade. Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju, pa smo se malo zakačili i za trag o meni iz emisije, odnosno, činjenicu da nikad u životu nisam odjenula vjenčanicu. Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno – ovo novo i staro je iz IKona kolekcija, a za ovu priliku sam od Matije Vuice posudila spektakularnu vjenčanicu kojom završava spot”, kazala je Marijana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Komentari