SKRIVAJU SVOJU LJUBAV KAO ZMIJA NOGE: Nina Violić podijelila dio kućne atmosfere s Filipom Šovagovićem

Foto: Nina Violić Instagram

Nina Violić je na Instagramu pokazala dio ljubavne idile s Filipom Šovagovićem. Objavila je video na kojem Filip zašiva gumb na njezin ružičasti kaput.

“Evo ljubavi, gotovo ti je, možeš ići na priredbu”, rekao je Šovagović na kraju videa. Zaradio je brojne pohvale pratitelja i poneku šalu. “Imam ja trapke za skratiti”, napisala je jedna pratiteljica. “E da mi je Fićo bio u JNA u istom vodu, svu bi mi dugmad prišivao”, našalio se drugi pratitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Nina i Filip vezu su objavili javnosti prije gotovo dvije godine. To je iznenadilo čak i njihove najbliže prijatelje, koji su smatrali da su karakterno previše različiti. Imali su čak i dogovor da neće javno pričati o svojoj vezi.

“Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me je zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave “Zagreb 2020” dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu”, rekla je tada Nina za Večernji list.

Nina ima kćer Rozu iz prethodnog braka s Tvrtkom Jurićem, a Filip iz braka s Ružom Grizelj ima kćer Klaru.


Komentari