ŠKORO OPOVRGNUO GLASINE O ŽALAC U NJEGOVOM SPOTU: ‘Ovo je stvarno za rubriku vjerovali ili ne’

Foto: kolaž/Emica Elvedji/PIXSELL &Screenshot

Nakon što se Hrvatskom proširila vijest da je bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova EU, Gabrijela Žalac uhićena, društvene mreže su prepravile fotografije iz njene mladosti gdje je navodno glumila u spotu Miroslava Škore.

Naime, bivša ministrica se prije političkog angažmana bavila glumom i modelingom, a prema navodima medija davne 1992. glumila je u dva spota Miroslava Škore,  “Šumi šumi javore” i “Ne dirajte mi ravnicu”.

Bivši čelnik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro,  oglasio se na svom službenom Facebook profilu te demantirao takve navode.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

“Nije važno to što su jučer uhićene još četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost ministrice u Plenkovićevoj Vladi. Nije važan ni razlog zašto su uhićeni, ali je važno da je jedna od tih osoba 1993. godine, dakle prije 28 godina, kao dijete od 14 godina, glumila u spotu ‘Šumi, šumi javore’ Miroslava Škore”, započeo je.

“Ovo je stvarno za rubriku ‘vjerovali ili ne’. Svaka čast premijeru Plenkoviću i njegovim medijima što uspijevaju sve malverzacije i uhićenja unutar svoje stranke eutanazirati preko nekog drugog”, napisao je Škoro,

“P. S. I još nešto, istine radi. U videu ‘Ne dirajte mi ravnicu’ glumi ondašnja djevojka poznatog fotografa i snimatelja Marija Romulića, a ne gospođa Žalac. Hvala svima koji su podsjetili ljude na prekrasne, pomalo zaboravljene, pjesme”, zaključio je.

Komentari