Škoro nije jedini s estrade koji će u predsjedničku utrku? Kontroverzna Zadranka poručila: ‘Mogla bih razmisliti o tome’

Foto: Instagram/ Ava Karabatić

Nakon što je objava predsjedničke kandidature Miroslava Škore izazvala lavinu reakcija, a izjava gradonačelnika Milana Bandića “dugo je ljeto” potaknula nova nagađanja o njegovoj ponovnoj kandidaturi za spomenutu funkciju, novi nemir mogla bi izazvati najnovija izjava kontroverzne Ave Karabatić.

Naime, ona je na svom Instagram profilu odgovarajući na pitanja svojim obožavateljima ostavila otvorenu mogućnost da se i sama kandidira na predstojećim izborima.

“S ozbzirom da sam homo universalis suvremenog doba i da imam talent za gotovo sve od pisanja, slikanja, glume, voditeljstva i da ne nabrajam jer ću biti dosadna, mogla bih razmisliti o tome jer volim politiku. Još u srednjoj školi sam je zavoljela jer sam imala odličnu ocjenu iz Politike i gospodarstva, a kasnije se ljubav nastavila. Sama politika potječe iz više grčkih riječi, politea kao režim, a nisam osoba koja je utop u masi već stvaram novi režim, Avin režim”, napisala je Ava.

Screenshot Instagram

Komentari