Sklopio biznis i postao zvijezda u Njemačkoj! Neven Ciganović otkrio zašto je ‘cugao’ na ulicama Hamburga

Foto: Instagram

Društvenog kroničara Nevena Ciganovića, uskoro ćemo gledati u reklami za njemačko pivo. Iako inače ne pije alkohol, ovaj 49-godišnjak je s uzbuđenjem dočekao snimanje u Hamburgu.

“Snimanje je prošlo super. Ekipa na setu bila je jako profesionalna. Jedino što je bilo malo hladno dok smo snimali i bez obzira na to koliko sam piva popio, smrznuo sam se. Prvi put sam pio njihovo pivo s votkom i okusom limuna i totalno sam oduševljen”, kazao je Ciganović za 24 sata.

Nije htio puno otkrivati kako će izgledati reklama, no ističe da će biti jako provokativna. Naš društveni kroničar postat će zaštitno lice piva, a kako se doznaje, konkurencija je bila žestoka, te se biralo između brojnih svjetskih influencera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

Čini se da je Ciganoviću itekako krenulo na poslovnom putu. Naime, prije nekoliko tjedana snimao je i prilog u Beogradu za potrebe dokumentarnog filma. Radi se o ovisnicima o estetskoj kirurgiji a dokumentarac će se prikazivati na britanskom Channelu 4. Za potrebe priloga, Ciganović je otišao na novi zahvat, no bez skalpela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

 Inače, ovaj društveni kroničar otvoreno priča o brojim operacijama koje je imao na sebi. Sve je počelo kada je devedesetih stavio silikone u usta, a nakon toga je bio na još desetak estetskih zahvata. Nos je smanjivao čak tri puta. Ciganović je nedavno otkrio je kako ne planira više ništa mijenjati na sebi, čak štoviše, izvadio je silikon iz usana jer nije htio više “pačji izgled”.

Ciganović već neko vrijeme živi u Beogradu, a kako bi mogao opušteno putovati, cijepio se protiv koronavirusa.

“Želim nesmetano i bez stresa putovati”, zaključio je.


Komentari