SKIJAŠ I SUPRUGA DOBILI ŠESTU BEBU Djevojčica stigla kao blagoslov nakon tragedije u kojoj su izgubili dvogodišnju kći

Sretne vijesti dolaze iz obitelji umirovljenog skijaša, 44-godišnjeg Bodea Millera i njegove supruge, 34-godišnje Morgan Beck. Sretni roditelji 26. studenog dobili su kćerkicu i time se prijateljima, kolegama i brojnim fanovima pohvalili na Instagram profilu.

‘Ona je tu’, napisala je ponosna mama uz fotografiju Bodea i bebe koja je na svijet stigla u njihovom dom u Kaliforniji uz pomoć babice Lindsey Meehleis. Par je magazinu People otkrio i kako je beba imala 3.6 kilograma i 57.15 centimetara kada se rodila.

‘Njezino rođenje je savršeno, isto kao i ona sama. Njezin dolazak na svijet je savršen način za zaokruživanje naše obitelji. Srca su nam puna. Bode mi je rekao da je dan kada sam rodila bio najsretniji dan u njegovom životu’, ispričala je Morgan i dodala kako se još uvijek dogovaraju oko imena djevojčice.

Morgan i Bodie ponosni su roditelji šestogodišnjeg Nasha, trogodišnjeg Eastona, dvogodišnjih blizanaca Ashera i Aksela. U lipnju 2018. godine dogodio se tragičan događaj; u bazenu susjedove kuće utopila se njihova 19-mjesečna kći Emeline. ‘Naša beba Emmy je preminula. Nisam mislio da ću ikada doživjeti ovakvu bol’, napisao je tada Miller.

 


Komentari