SKANDAL NA DORI! U hotel upali policajci s epidemiolozima: ‘Nazvala me plačući i rekla o čemu se radi’

Foto: HRT

Policija je praćena epidemiolozima banula u jedan opatijski hotel u kojem je smješten dio natjecatelja koji se sutra natječu na Dori.

Prvi je to skandal na tom natjecanju koji se dogodio u petak ujutro. Ubrzo nakon toga osvanula je priča da je navodno jedna od plesačica lažirala test na koronavirus.

Prema standardima “novog normalnog”, svi sudionici Dore, moraju pri ulasku u dvoranu Marino Cvetković u kojoj se održava Dora, pokazati negativan test na koronu ne stariji od 72 sata.

Kako su kružile priče, zboog toga je trebao njen cijeli tim biti diskvalificiran. Kako Jutarnji doznaje, radi se o tim Vucine kćeri, Brigite. Ipak, trač je djelomično točan.

Zbog testa na koronu neće biti diskvalificiran cijeli tim već će Vucina kći autorsku pjesmu “Noći pijane” morati izvesti sama na pozornici bez pratnje plesača.

“Plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjane potvrde o testiranju”, rekli su iz HRT-ovih komunikacija.

Za razliku od svoja tri plesača Brigita je pokazala ispravan test te nema razloga da ne nastupi na Dori, istaknuli su iz HRT-a.

Kako se doznaje od njenog producenta Ariana Vuice, kada je doznala da joj HRT brani izlazak na pozornicu, Brigita se rasplakala.

“Brigita se rasplakala i plačući me nazvala i rekla mi o čemu se radi. Meni je stvarno žao što će ona sad morati sama na scenu, premda je tjednima uoči Dore svoj nastup uvježbavala s dva plesača i plesačicom. To bi uzdrmalo i mnogo iskusnije izvođače, ali ja vjerujem u Brigitu, u njen talent i volju i nadam se da ovakva odluka donesena u zadnji trenutak neće poremetiti njezin nastup na Dori. Da možemo, nas trideset bi stalo na binu uz Brigitu, no ovako joj samo možemo poručiti: ‘Budi jaka! Mi smo uz tebe!'”, rekao je Vuica.


Komentari