ŠKAKLJIVA PITANJA: Mario Roth sasvim iskreno o s**su! Otkrio što mu je nezamislivo

Mario Roth (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Frontmen grupe Vigor, Osječanin Mario Roth, u opširnom intervjuu za Gloriju otkrio je kojim je dijelom tijela najzadovoljniji, a dotaknuo se se i svog ljubavnog života.

“Apsolutno sam zadovoljan cijelim svojim bićem, ne samo tijelom. Godine su mi donijele životno iskustvo i mudrost, te mogućnost da sebe prihvatim kakav jesam. Samo tako, čini mi se, mogu iskreno prihvatiti i voljeti druge. Živimo u svijetu lažnih vrijednosti, lažnog predstavljanja na društvenim mrežama, gdje nitko ne izgleda kao u stvarnosti… To je za mene poprilično zabrinjavajuće, jer je to ultimativni dokaz koliko ljudi ne vole i ne mogu prihvatiti sami sebe. Osobno sam zadovoljan čovjek i nastojim to i ostati – kvalitetno živjeti, biti u formi i zdravo se hraniti”, kazao je Roth.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mario Roth (@rothmario_official)

Priznao je i što prvo primijeti na ženama.

“Sve. Žene doživljavam u kompletu, a ne u dijelovima. Prije svega tu su njihov šarm i karizma koji ostaju zauvijek bez obzira na izgled koji je prolazna kategorija. Osim toga sama ljepota tijela je dosadna i prazna – bez ljepote duha, šarma i karizme”, dok na muškarcima pak pak prvo primijeti traperice, majicu, jaknu ili tenisice te se ne libi prići im s pitanjem “lega, di si ovo kupio?”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mario Roth (@rothmario_official)

Na škakljivo pitanje ‘može li zamisliti seks bez ljubavi’, Roth je pojasnio:

“Nikako. Seks je čin i potvrda jakih emocija koje imamo za drugu osobu, u njemu se prožimaju i duh i tijelo. Nema boljeg seksa od onog s voljenom osobom zbog koje vam um i tijelo gore. Tada je i seks najkvalitetniji. No, mogu razumjeti da u dugim vezama i poznijim godinama seks više ne predstavlja mnogo, čak i ništa, da je ta iskra potpuno iščezla, pa bračni parovi žive poput brata i sestre. Često čujem takve priče i mogu to razumjeti.”

Komentari