SJEĆATE SE NJEGA? Pronašli smo nestalu kariku najpoznatijeg hrvatskog boy banda (FOTO)

Facebook

“Tri, šest, pet je prošlo dana”, pjevali su oni nekad, a prošlo je i mnogo više od kada smo zadnji puta čuli za Tina. 

Saša, Tin i Kedžo bili su udarni trojac koji je osvajao top ljestvice. Za njima su ludovali svi, i mlado i staro, a kako i nebi? Bili su mladi, zgodni i talentirani, a onda su nestali.

Saša je nastavio sa samostalnom karijerom, a sada ga slušamo svakog dana u ulozi radijskog voditelja. Kedžo se jedno vrijeme skrivao, ali ljubav prema glazbni naposljetku je prevladala. Pobjedio je na jednom međunarodnom natjecanju, ima novu pjesmu i nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato. Čak ni mjuzikli ovom talentiranom pjevaču nisu strani.

No što je s Tinom?

Tin Samardžić bio je markanti div nježnog glasa i jedna trećina najpoznatijeg boy banda Lijepe naše. Njih je spojilo jedno od brojnih talent-natjecanja koja su jedno vrijeme bila najpopularniji sadržaj na malim ekranima.

A gdje je Tin sada?

Svoju hrvatsku adresu zamijenio je američkom. On se, naime, nedavno preselio u Brooklyn, a profil mu je pun lijepih želja koje ostavljaju njegovi prijatelji koji mu žele sve najbolje na drugom kraju svijeta.

Facebook
Facebook

Tin se godinama bavio turizmom, bio je direktor  jednog supetarskog hotela, ali čini se ni da mu u Americi nije loše.

Instagram
Instagram

Tin je negdje daleko od naših obala sagradio nov život s novim ljudima, ali svi njegovi mu nevjerojatno nedostaju.

Facebook
Facebook

Ako se nas pita Tin bi se bez problema mogao baviti i modelingom ako se kojim slučajem zasiti “šefovanja” i direktorskih pozicija.

Facebook
Facebook

Iako je izjave davno prestao davati i malo nam otežao posao,  želimo mu sve najbolje i neka u Ameriku odnese sve ono najbolje od Lijepe naše.


Komentari