SJEĆATE LI SE ‘MISS TRAKTORA’? Zračila je jednostavnošću, a evo kako izgleda 20 godina nakon što je ponijela krunu

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Prirodna, jednostavna i simpatična. To su bile riječi kojima su mediji opisivali Rajnu Raguž, ljepotice koja je njegovala imidž seoske djevojke te je krunu Miss Hrvatske ponijela prije gotovo dvadeset godina, u jesen 2001. godine.

Naknadno prozvana “miss traktora” zračila je jednostavnošću i pozitivnom energijom, a mediji su je obožavali.

Svjetski izbor te je godine prvo trebao biti održan u južnoafričkom Durbanu, ali je premješten u Sun City. Teroristički napadi 11. rujna te godine, zajedno s ekonomskom krizom, doveli su do otkazivanja niza zemalja.

Krunu je odnijela Agbani Darego iz Nigerije, postavši prvom ljepoticom iz te zemlje koja se našla na tronu, a na toj je poziciji zamijenila Priyanku Chopru iz Indije, danas holivudsku zvijezdu i suprugu glazbenika Nicka Jonasa.

Photo: Instagram/ Mateja Vrckovic

Iako se nije plasirala u top 10, Rajna nije žalila. Priznala je tada kako je manekenstvo ne zanima, a na koncu se povukla iz javnog života.

Lijepa Rajna magistrirala je na fakultetu Političkih znanosti, a omiljeni hobi s vremenom je pretvorila u posao pa se danas bavi fotografijom, marketingom i majčinstvom.

Nove fotografije Rajne Raguž objavila je njezina suradnica, poznata zagrebačka fotografkinja Mateja Vrčković.

Photo: Instagram/ matejavrckovic

“Biti angažiran od strane kolega istodobno je najveći kompliment i pritisak koji fotograf može iskusiti. Sretna sam kada dobro prođe, pogotovo kad mi je model žena poput Rajne”, napisala je Mateja uz niz Rajninih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Vrckovic (@matejavrckovic)


Komentari