SJEĆATE LI SE HUREM IZ ‘SULEJMANA’? Glumica Meryem Uzerli danas je neprepoznatljiva (FOTO)

Postala je majka, smršavila i promijenila boju kose.

Turska glumica njemačkih korijena Meryem Uzerli (33) bila je prava miljenica hrvatske publike za vrijeme prikazivanja serije Sulejman Veličanstveni. Fatalnoj crvenokosoj Hurem sultan Sulejman Veličanstveni nikada nije mogao odoljeti, a spletke u njegovoj raskošnoj palači hrvatski gledatelji pratili su s oduševljenjem.

Jedna od najpopularnijih turskih serija koja je svojevremeno izazvala brojne kontroverze i nezadovoljstvo u Turskoj zbog navodno, prikazivanja lažnog života ovog velikog turskog vladara, osvojila je domaću publiku, a sigurno je kako je lijepa Meryem Uzerli bila jedan od faktora koji je utjecao na popularnost ove serije.

Iako je seriju napustila zbog zdravstvenih problema i vratila se u Njemačku, lijepa glumica i dalje ima pravu vojsku obožavatelja.

71245_1hu

U međuvremenu je postala majka, a svoju vatrenu crvenu kosu zamijenila je – plavom. Podsjetimo, nakon što ju je burzovni mešetar Can Ates ostavio trudnu, glumica se jedno vrijeme potpuno povukla iz javnosti.

”Uništio joj je život. Poslije prekida bila je u depresiji. Jedva se izvukla i bolje joj je bez njega”, kažu njezini prijatelji.

The Three "B's" :BABA ( Daddy ) BERLIN and @boybeyijewellery Thank you again ❤️🙏😍🙏❤️#anneminyarasi

Posted by Meryem Uzerli on Montag, 28. März 2016

BU GÜN Saat 15h de NTV izliyebilirsiniz ☺️ Benimle bir belgesel yaptilar 😳😁😇😊 cok cok selam 💘

Posted by Meryem Uzerli on Sonntag, 10. Januar 2016

💋…

Posted by Meryem Uzerli on Mittwoch, 16. Dezember 2015

>>> KAKVA ŠAMARČINA DUBROVNIKU: Turski glumci iz izuzetno popularne serije oblatili Hrvatsku


Komentari