Sjećate li se bivšeg zagrebačkog Mistera Hrvatske? Potpuno je promijenio svoj život

Foto: Instagram/ Bruno Orešković

Prošlo je 10 godina od kako je, tada mu je bilo 19 godina, Bruno Orešković postao Mister Hrvatske. Iako danas ima nešto više tetovaža i mišića, Orešković se odselio u Indoneziju gdje je pokrenuo vlastiti posao i upoznao suprugu.

“Kad sam prvi put došao na Bali, odmah sam se zaljubio u otok, a kako sam oduvijek volio putovanja i bio avanturist, znao sam da će Indonezija biti mjesto na kojem ću okrenuti novu životnu stranicu i okušati sreću jer nisam želio ostati u Hrvatskoj”, rekao je Bruno za Slobodnu Dalmaciju.

On je šest godina zarađivao od svojeg izgleda u modelingu, a kako sam kaže nemoralnih ponuda je bilo.

“Može se lijepo zaraditi i živjeti od toga. Puno je sve profesionalnije i ozbiljnije nego kod nas. Ipak, nisam se vidio dugoročno u tome. Bavio sam se modelingom nekih šest godina. Nemoralnih je ponuda bilo mnogo i uvijek sam na njih reagirao smijehom. Kako sam neprestano morao putovati iz države u državu, došlo je vrijeme da se skrasim na jednom mjestu i odabir je pao na Jakartu”, priča Orešković.

Tamo je Bruno otvorio vlastiti sportski brend “Fit Force” koji se sastoji od teretana, linija odjeće i mobilne aplikacije. Uskoro će otvoriti i vlastiti restoran “Balkans” u kojem će posluživati ćevape i pljeskavice koje će pripremati njegov prijatelj Ivan iz Zagreba.

 


Komentari