SJEĆATE LI SE BIVŠE HRT-OVE VODITELJICE? Pojavila se u javnosti nakon dugo vremena

Foto: Slaven Branislav Babić/ PIXSELL

Bivša televizijska voditeljica i manekenka, 41-godišnja Tihana Zrnić pojavila se na sinoćnjoj premijeri filma Danisa Tanovića “Deset u pola” nakon što je dugo vremena nije bilo u javnosti. Tihana je uživala u ugodnom društvu s poznatim glumcem Goranom Navojcem s kojim je razmjenila dojmove.

Inače, ovu ljepoticu javnost je upoznala prije točno 21 godinu kada je postala Miss Zagreba te potom druga pratilja Miss Hrvatske. Zrnić je nakon toga postala jedno od omiljenih televizijskih lica, a radila je kao sportska komentatorica. Iako se u novinarstvu pronašla, u javnosti je dugo nismo imali priliku vidjeti.

Foto: Slaven Branislav Babić/ PIXSELL

Zrnić je početkom ove godine za Tportal ispričala kako se nosila s predrasudama u poslu budući da u Hrvatskoj nema puno žena koje bave sportskim novinarstvom.

“Uopće nisam osjetila da me netko drugačije gleda kao ženu u tom poslu. Kažem da sam se i sama iznenadila time kako je sve opušteno. Osjećam se kao princeza u toj redakciji jer što god da trebam, dobijem kavalirsku pomoć, a nikakvih predrasuda nema ni u jednom trenutku. Osoba sam koja se brzo prilagođava novoj okolini, tako da mi to nije nikakav problem kroz smijeh i šalu. Malo ironije na svoj račun i odmah je lakše! Nije mi teško raditi ovaj posao jer poznajem materiju, imam televizijskog iskustva i kada se to poveže, onda samo morate poloviti neke nove tehničke stvari. Malo mi je bilo teže nekoliko puta, a onda sam se opustila, glas je krenuo i probudio se teniski žar u komentiranju”, rekla je Zrnić.

Osvrnula se i na svoje kćerke sportašice koje je dobila u braku s bivšim, 61-godišnjim suprugom Tomislavom Ivkovićem, te otkrila kako se nosi s njihovim pubertetom.

“Pubertet je u sportu nekako lakši. Luna je 15-godišnjakinja tenisačica, a Leni 13-godišnjakinja odbojkašica. Kad nisam na tenisu, onda sam na odbojci. Cure su žive, vesele, samostalne, okreću očima, lupaju vratima, ali dan po dan, pa će i to proći. Uglavnom, gledamo se preko nišana”.

Foto: Tomislav Miletić/ PIXSELL


Komentari